Voor Wie

"Niet worden wie je bent, maar zijn wie je bent."

Ben je druk bezig om aan de verwachtingen van de maatschappij te voldoen? Je hebt het gevoel dat je niet goed genoeg bent en twijfelt of er wel een plek voor jou is in deze wereld?

Je bent steeds opzoek om maar gelukkig te zijn en hebt wellicht al 1000 dingen geprobeerd. En toch geeft het je niet het gewenste resultaat en de voldoening waar je zo naar verlangt. Je haalt niet meer de voldoening uit je werk, je relatie biedt eigenlijk niet wat je wilt of nodig hebt. Je stelt jezelf wel eens de vraag; Is dit het dan!? Is dit alles?


Dynamic-Sessions.nl

Dynamische sessies

Ergens heb je een gevoel dat je voor wat anders gekomen bent in het leven dan wat je nu aan het doen bent, je weet dat er meer voor je is weggelegd. Je weet dat dit niet je eindbestemming is!

Maar wie ben je dan wel? En wat kom je hier dan wel doen? Wat wil jij?
Of je weet wel wat je wilt, maar het lukt je niet om één of andere reden?
Laat mij je helpen om dit duidelijk te krijgen en je richting te geven in je leven, waar je wel de voldoening uit haalt en kunt zijn wie je bent.


“Want jij bent diegene op wie je hebt gewacht”

Wat als je niet zo druk bezig bent om iets of iemand te worden, maar gewoon zijn wie je werkelijk bent? En met vertrouwen in het leven staat; in vrijheid, rust en met voldoening en plezier leeft. Haal alles uit jezelf en bevrijd wat er in je zit.

Als jij behoefte hebt aan praktische, diepgaande en doelgerichte hulp, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt ook bij mij terecht voor andere levensvragen.

“Als je altijd blijft doen wat je gedaan hebt, zal je altijd krijgen wat je kreeg”

Bevrijd jezelf of ga je op deze manier verder?Maak een afspraak

Psychiater Zwolle