Dynamic

Sessions

Vaak geven we aandacht en investeren we in onze uiterlijke verzorging zoals de kapper, schoonheidsspecialiste, sauna etc. Heerlijk natuurlijk!

Maar hoe vaak geven we de aandacht aan en investeren we in ons innerlijk wat ook erg belangrijk is en weer invloed heeft op ons uiterlijk. Heb jij de balans?

Het uurtarief is €75,-. Dynamic Sessions is vrijgesteld van BTW.

Een gemiddelde behandeling bestaat uit 4- 8 sessies.

Als je aanvullend verzekerd bent, dan kan het zijn dat jouw zorgverzekeraar een deel vergoed. De therapeutische sessie valt onder de noemer psychodynamische therapie. Je kunt hierover navraag doen bij jouw zorgverzekeraar. Dit geldt alleen voor klachtgerichte behandelingen.


Voor de trainingen die vermeldt staan op de website hanteer ik andere tarieven. Dit heeft te maken met de grootte van de groep en welke training u wenst. Kijk voor de tarieven bij de verschillende trainingen of neem hiervoor contact op met mij voor verdere informatie.

Als de financiering een reden is om geen afspraak te maken, neem dan ook contact met mij op.

Let op! Het kan gebeuren dat u onverhoopt toch niet meer kunt komen op uw afspraak, om welke redenen dan ook. In dat geval dient u de afspraak 24 uur van te voren te annuleren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Je kunt direct terecht bij Dynamic Sessions. Wij hanteren geen wachtlijst.
Omdat het anders kan, make your own magic.Maar bellen mag natuurlijk ook!

× How can I help you?