Familie opstellingen

In het kort, met opstellingen duiken we diep in de onzichtbare onderstroom van jouw huidige bestaan en wie je vandaag bent.

Dit is mede gevormd door waar je wieg heeft gestaan en de geschiedenis waarin gebeurtenissen hebben plaatsgevonden van jou en je familie en omgeving.

En we onderzoeken hoe dit in jouw eigen leven onbewust/bewust tot uiting komt.
Het is als een live blik op de puzzelstukjes die normaal gesproken verborgen blijven.


Een opstelling is met meerdere deelnemers zodat we voor elkaar kunnen representeren. Met degene die de opstelling aanvraagt is eerst een kort voorgesprek om te weten wat degene wil onderzoeken, daarna kiest degene deelnemers uit die willen representeren voor een persoon of onderwerp.

Degene geeft de representanten een plek in de ruimte. Na het opstellen van de representanten ontstaat er een duidelijk beeld van de onderliggende dynamieken Als representant ga je ervaren en waarnemen hoe het is om op die plek te staan.

Deze informatie geeft inzichten aan degene de die opstelling aanvraagt en schijnt licht op de patronen die onopgemerkt in de schaduw liggen Het is een krachtige manier om de verborgen draden te ontwarren, inzicht te krijgen in je relaties en emoties.

Ze zijn de sleutel tot het genezen van oude wonden, het doorbreken van vastzittende patronen en het vinden van rust en herstel in je emotionele en relationele wereld.

In het opstellingen werk ben ook gespecialiseerd in transcultureel opstellen.De volgende data zijn gepland op;

word vervolgd

Het is van belang dat je de alle drie de avonden aanwezig bent van 19:00 tot maximaal 22:00 uur. Zo krijgt iedereen de gelegenheid om een eigen opstelling te doen en om de rol als representant te ervaren. De groep bestaat uit 8 deelnemers. De kosten zijn €250 per persoon