Therapie in Spanje

Van januari t/m april overwinter ik heerlijk in het prachtige Spanje.

Woon jij in Spanje of verblijf jij er tijdelijk, maar kun je daar geen geschikte therapeut of coach vinden? Of spreken ze alleen Spaans en heb jij juist behoefte om in je moedertaal met iemand te kunnen praten?

Gedurende mijn verblijf in dit zonnige land bied ik, als retraite Spanje, psychodynamische therapie, relatietherapie en familieopstellingen aan.

Dit is jouw kans om live met een therapeut de diepte in te gaan, zonder taalbarrières. Vloeiende, praktische, diepgaande en doelgerichte hulp in je eigen taal.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende vormen van psychotherapie en coaching. Op die manier begeleid ik je zo kort nodig en effectief mogelijk met veel warmte, gevoel, precisie, veiligheid en enthousiasme.

Life-changing therapie

Ik daag je uit met bruikbare tools die je direct kunt inzetten, waardoor je snel nieuwe inzichten en aha-momenten krijgt. Je zult verrast zijn over hoe je in je leven begint te staan.

Zo leer je de regisseur over je eigen leven te zijn. Het leven wordt weer zinvol(ler) voor je. En het belangrijkste:

Je gaat leven van binnen naar buiten in plaats van dat het leven je overkomt.

Een traject bij mij is life-changing en de kans op terugkerende klachten is zeer gering.

Je merkt al snel verandering en verbetering waardoor een therapeutisch traject bij mij relatief kort kan zijn.

Dit zei Jolanda:

“Vele therapeuten liggen achter mij, maar de ervaring bij Noël overtreft alle. Op een hele constructieve manier pluist ze ‘het persoonlijke probleem’ uit tot in de kern. Ze maakt gebruik van allerlei dynamische technieken die je uitdagen om in contact te komen met je diepste drijfveren. Een sessie is dan ook niet eerder ‘klaar’ totdat er alle duidelijkheid is ontstaan, waardoor je echt de tijd en aandacht en diepgang krijgt dan in een gewoonlijke uurtje, wat ik voorheen vaak gewend was. Enorm liefdevol begeleidt ze je veilig naar gebieden buiten je comfortzone.”

En Mark zei dit:

“Als je jezelf wilt verstoppen, ga je gang, Als je niet weet wat je wilt, prima! Noël weet jou - met haar geduldige vasthoudendheid - langzaam uit jouw schulp te laten kruipen. Ook waar jij zelf dacht dat er niets zat om aan te werken, of waaraan je liever zou ont-snappen, weet ze met haar zachte kracht toch bloot te leggen wat jij nog niet zag, of voelde. Zonder oordeel over waar jij staat, of hoe het voor jou voelt, of wat men daar buiten ook van jou zou kunnen denken, helpt ze jou toe te staan het te

onderzoeken. Het te gaan snappen. En dus kom ik terug, als ik weer tegen iets aanloop in hoe ik denk, of doe, of voel, en kruip ik weer langzaam uit mijn schulp.”

In de reviews kun je nog meer lezen wat anderen over mij en mijn therapie zeggen.