Online therapie: Dynamic Sessions!


Online therapie bij Dynamic-Sessions.nl

Online Therapie: Het is tegenwoordig ook mogelijk om, naast de live sessies, online therapie bij mij te volgen. Het voordeel daarvan is dat het niet meer uitmaakt waar je je bevindt.

In Nederland hoef je dan niet meer ver te reizen als je niet in de buurt van Groningen woont of bijvoorbeeld als je niet mobiel bent.

Maar ook wanneer ik in Spanje ben, kun je dan gewoon therapie van mij krijgen. Ik zal namelijk ieder jaar van januari t/m april in Spanje verblijven, omdat het warme klimaat beter voor mijn lichaam en gezondheid is.

Online therapie via Zoom

Je kunt dus het hele jaar door, ook als ik niet in Nederland ben, door mij gecoacht worden. Via Zoom.

Online therapie in je eigen vertrouwde omgeving door middel van het internet.

Voor sommige mensen is dit misschien even wennen. Maar uit ervaring weet ik dat online therapie net zo goed werkt als live. Soms, raar maar waar, zelfs beter.

Heb jij dus iets waar je tegenaan loopt in je leven, een probleem waar je niet uitkomt of behoefte aan heldere inzichten over een bepaald thema? Ik help je graag uit de brand, waar ik ook ben.

Dit zei Sophie hierover:

“Ik heb veel aan Noël gehad. Zij heeft me geholpen tijdens een moeilijke periode en we hebben nog steeds consulten een keer per maand. Ik heb regelmatig sessies met haar op Zoom en dat werkt uitstekend. Ik kan haar van harte aanbevelen zowel voor fysieke als online sessies. Zij heel erg scherp, slim en professioneel.”

Je kunt nog meer reviews lezen over mij en mijn werk.