Mijn naam is Noël Ben-Shaanan.

Ik ben afgestudeerd als psychodynamisch therapeut. Voor deze studie heb ik de opleiding pedagogisch medewerker jeugdzorg volbracht..

Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van GGZ en de verslavingszorg. Zelf heb ik ervaren dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden in het behalen van het gewenste resultaat.


Het aanbod in de reguliere sector is breed, maar er mag vaker naar de kern gegaan worden, om de angel, van waar het probleem echt zit, eruit te halen

Ik heb mij om laten scholen als psychodynamisch therapeut, omdat psychodynamisch werk uit vele vormen van therapie/coaching bestaat.

Bij deze vormen wordt er meer gewerkt vanuit de kern. Hierdoor bestaat de kans op minder terugkerende klachten en terugval.Ik kijk altijd afzonderlijk naar een persoon en lever maatwerk. Met hart en ziel kijk ik naar de verschillende mogelijkheden en werk met professie.

Dit zorgt voor dynamische sessies met als eindstation om zo effectief en snel mogelijk jouw gewenste doel/situatie te behalen.

Mensen zijn zelfredzamer en veerkrachtiger dan zij zelf soms denken alleen is daar zo nu en dan wat hulp en begeleiding bij nodig.

Alleen al om je dat te herinneren of het je eigen te maken en om in je kracht te komen staan.

Mijn passie en drive komen voort uit het pad dat ik zelf bewandeld heb en daarom heb ik gekozen om als psychodynamisch therapeut door het leven te gaan.

Ik wil niets anders dan met veel liefde mensen begeleiden en helpen bij hun hulpvraag zodat ook zij de kracht in henzelf leren kennen.

 
 
× How can I help you?