Retraite Spanje


Retraite Spanje

Knisperend zand onder je voeten  
Zalig zeewater
Warme zon op je huid
Lome siësta’s

Mijmeren, voelen, inzien
Van een afstandje naar je leven kijken
AHA-momentjes  
Grote doorbraken

Rust in je lijf, in je hoofd, in je systeem
Een traan en een lach
Connecting the dots
Bruisen van energie en levenszinRetraite Spanje, get re-connected

Dat is…

(RE)CONNECTED

Retraite Spanje, 5 zevenmijlsdagen voor een innerlijke metamorfose

Even pas op de plaats maken met een retraite Spanje? Verlang je naar tijd voor jezelf, voor zelfontwikkeling én snak je naar het ultieme vakantiegevoel? Dan is (RE)Connected 1-op-1 retraite Spanje helemaal voor jou!

Op een unieke manier er echt even uit zijn, zonder afleiding van het dagelijkse leven. Alle aandacht en aanwezigheid voor jou. Voor wat er beter kan of beter moet. Omdat je niet op dezelfde voet door wilt blijven gaan en nu echt op zoek wilt naar de oorzaak van waar je last van hebt. Die duivelse patronen wilt doorbreken. Waardoor je weer voelt hoe zinvol jouw leven is en kunt gaan leven van binnen naar buiten, in plaats van dat het leven je overkomt.

Ik heb geen oordeel over wie je bent, waar je staat en wat je doet. Ik zal er voor je zijn en luisteren naar wat er op je hart ligt. Zien wie je bent. Ik zal lief voor je zijn, maar geen lieverdje. Laten we gaan voor de waarheid, jouw diepste verlangens. Want jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven en op het pad dat we samen bewandelen. Daar ga ik 100% voor.

Stel dat jij de liefdevolle regisseur over je eigen leven zou zijn? De vrijheid zou voelen om degene te zijn die je altijd hebt willen zijn? (Maar niet mocht, durfde of kon zijn.)
Je leven zal merkbaar niet meer hetzelfde zijn en je komt met inzichten, bruikbare handvaten/tools en een frisse blik  terug.

Geen retraite in Spanje met een bomvol programma, maar genoeg ruimte om ochtendsessie te laten zakken, te relaxen en te doen waar je zin in hebt.

Wat denk je, ga je mee op reis? Maar let op, je loopt het risico met meer voldoening, rust en geluk terug te komen. Met de vrijheid in je hele systeem om te zijn wie je werkelijk wilt zijn.
Ga je door op de bekende weg of kies je nu om dit geschenk aan jezelf te geven?  
Gun jezelf deze kans en en dompel jezelf onder in de Spaanse zon in een prachtige omgeving.


(Re-)Connected 5 zevenmijlsdagen 1-op-1 retraite 

Dat is…

(RE)CONNECTED

Retraite in Spanje:5 zevenmijlsdagen voor een innerlijke metamorfose

Even pas op de plaats maken? Verlang je naar tijd voor jezelf, voor zelfontwikkeling én snak je naar het ultieme vakantiegevoel? Dan is (RE)Connected 1-op-1 retraite in Spanje helemaal voor jou!

Op een unieke manier er echt even uit zijn, zonder afleiding van het dagelijkse leven. Alle aandacht en aanwezigheid voor jou. Voor wat er beter kan of beter moet. Omdat je niet op dezelfde voet door wilt blijven gaan en nu echt op zoek wilt naar de oorzaak van waar je last van hebt. Die duivelse patronen wilt doorbreken. Waardoor je weer voelt hoe zinvol jouw leven is en kunt gaan leven van binnen naar buiten, in plaats van dat het leven je overkomt.

Ik heb geen oordeel over wie je bent, waar je staat en wat je doet. Ik zal er voor je zijn en luisteren naar wat er op je hart ligt. Zien wie je bent. Ik zal lief voor je zijn, maar geen lieverdje. Laten we gaan voor de waarheid, jouw diepste verlangens. Want jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven en op het pad dat we samen bewandelen. Daar ga ik 100% voor.

Regisseur over jouw leven

Stel dat jij de liefdevolle regisseur over je eigen leven zou zijn? De vrijheid zou voelen om degene te zijn die je altijd hebt willen zijn? (Maar niet mocht, durfde of kon zijn.) Je leven zal merkbaar niet meer hetzelfde zijn en je komt met inzichten, bruikbare handvaten/tools en een frisse blik terug.

Geen retraite met een bomvol programma, maar genoeg ruimte om ochtendsessie te laten zakken, te relaxen en te doen waar je zin in hebt.

Wat denk je, ga je mee op reis? Maar let op, je loopt het risico met meer voldoening, rust en geluk terug te komen. Met de vrijheid in je hele systeem om te zijn wie je werkelijk wilt zijn. Ga je door op de bekende weg of kies je nu om dit geschenk aan jezelf te geven? Gun jezelf deze kans en en dompel jezelf onder in de Spaanse zon in een prachtige omgeving.

(Re-)Connected 5 zevenmijlsdagen 1 op 1 retraite

• 10 uur therapie/coaching

• Elke dag een fijn opdrachtje om gedurende de dag in je proces te blijven

• Alle tijd om je ervaringen echt te kunnen integreren.

• Life changing. Dit staat voor een half jaar therapie!

• Blijvende resultaten, het werkt op jouw diepste kern

• Ik maak gebruik van psychodynamische therapie en coaching. Wil je weten welke therapievormen? Kijk dan bij werkwijze.

Retraite Spanje: Wat neem je mee terug van je reis?

• Je voelt je schoon en helder: emoties, verlangens en behoeften hebben een plek gekregen

• Je kijkt met mildere ogen naar jezelf en anderen, prettig voor iedereen

• Zelfredzaamheid: jij weet hoe je voor jezelf kunt zorgen op verschillende niveaus

• Zelfliefde: je bent je eigen grootste vriend(in) geworden

• Zelfverzekerdheid: je komt voor jezelf op, kunt grenzen voelen en aangeven

• Zelfvertrouwen: je twijfelt niet meer aan jezelf, maar voelt je krachtig en stevig

• Er is een rust over je gekomen die ook anderen opvalt

Retraite Spanje: 1 sessie per dag van 10:00 uur tot ongeveer 12:00 uur en een aanvullende opdracht 1 aanvullende opdracht die je meeneemt de rest van je dag in, om te leren integreren in je dagelijks leven.

Beschikbaarheid retraite Spanje

Malaga:

Januari 20-24, 27-31

Februari 3-7, 10-14, 17-21, 24-28

Maart 3-7, 10-14, 17-21, 24-28, 31-04

April 7-9, 14-18, 21-25

Investering:

Exclusief verblijf €900,- met verblijf €1300,-

Exclusief eten/drinken, vliegticket, vervoer, reis- en annuleringsverzekering.

De sessies worden deels vergoed, dat ligt eraan hoe je verzekerd bent. De behandelingen gaan niet ten koste van je eigen bijdrage.


Neem contact op