Trainingen

Wolven Welpjes

Heeft jouw wolfje moeite om zich staande te houden in een roedel of is hij, zij juist de iets te enthousiaste roedelleider, dan is de wolven welpjes training de juiste training om haar of hem te helpen om het zelfbewustzijn te ontwikkelen.


Bij deze onorthodoxe training werken wij aan vaardigheden, ontwikkeling en het bewustzijn van uw welpje. Zodat hij, zij zich staande weet te houden binnen de grote wolven wereld waar wij in leven en op de juiste effectieve wijze zijn of haar leiderschap kan toepassen.
De welpjes zullen in groepsverband training krijgen op een locatie waar ruimte is om oefeningen te kunnen doen.
We werken met de methodiek van rots en water (weerbaarheid en agressieregulatie), gecombineerd met een stukje budo(boks)training en psychodynamisch werk.
Doel van deze training is het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en welzijn bij kinderen en jongeren en het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag Deze manier van training zal de balans kunnen gaan geven in het leven van uw welpje.

U GOT IT

Is een individueel trainingspakket, gespecialiseerd op mensen die kampen met faalangst, examenvrees of presentatieangst. Dit pakket bestaat uit vier sessies en levert je rust, zelfvertrouwen, kracht en de I GOT IT factor op. Door het gebruik van verschillende methodieken zullen wij ernaar streven deze angsten soms te overwinnen, maar zeker te leren beheersen. Deze vier sessies zijn speciaal ontwikkeld voor deze problematiek.


De klachten die je waarschijnlijk herkend zijn bijvoorbeeld het krijgen van een black-out, stotteren, blozen, zweetaanvallen, hartkloppingen etc. Is dit herkenbaar of heb jij andere klachten met betrekking tot dit onderwerp meld je dan aan voor de U GOT IT training.
Speciaal voor jou bieden we dit U GOT IT pakket aan voor 250 euro inclusief BTW. Een sessie duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.
Opstellingen

Nadere informatie volgt


One Line

Nadere informatie volgt 

Bellen mag natuurlijk ook!

× How can I help you?